Het team van E.L.S garden

Het team van E.L.S garden blijft in deze bijzondere tijd niet met de “pakken” zitten…
Al uw tuinmaterialen worden netjes verpakt en geleverd in een Big Bag… wat heel wat voordelen heeft!

Ze koppelen hun webshop aan hun toonzaal en hun offerte aanvraag systeem!
Wat een enorme troef is en zeer gebruiksvriendelijk voor zowel de Professionele klanten als de zelfbouwers.

Ik had vandaag een leuk gesprek met Els van E.L.S Garden, ze vertelde me hoe ze zich goed en vooral anders hebben leren organiseren in deze bijzonder tijden.
Terwijl Els vaker van thuis uit werkt omdat ook haar kinderen vaak thuis les krijgen zorgt Ivo ervoor dat de klanten in de toonzaal advies krijgen.
Ivo staat in voor de aankopen, hij was dus vaak in het buitenland op zoek naar nieuwe materialen. Maar omdat reizen voorlopig geen opties is doet hij er alles aan om de mensen die graag op afspraak komen alsook diegenen die gewoon even binnen wandelen te woord te staan.
Als expert in tuinmaterialen weet hij als geen ander welke materialen perfect passen voor jou project.

OFFERTEMANDJE

GEEN WINKEL MANDJE MAAR EEN OFFERTEMANDJE
bij e.L.S garden kan je al je gekozen producten plaatsen in een offertemandje

Els zet haar kennis en expertise in om uw offerte aanvragen netjes uit te rekenen – ze is een krak in haar vak als het neerkomt op het berekenen van hoeveelheden zand, stenen, kiezel, boordsteen enz… Ze weet precies wat jij nodig hebt zodat je niets te kort komt om jou project netjes af te werken.

Dankzij hun ruim aanbod aan tuinmaterialen, die ook te vinden is in hun webshop slagen ze erin om in deze bijzondere tijden zowel de zelfbouwer als de tuinaannemer snel van dienst te kunnen zijn. Professionele klanten hebben een eigen login en kunnen vanaf de webshop zelf een offerte aanmaken om naar hun klanten te sturen, ze kunnen hier de stock volgen zodat ze hun klanten het beste advies kunnen geven over de producten die snel leverbaar zijn.

Ga je graag zelf aan de slag dan plaats je uw producten in een Offertemandje “leuk bedacht”
Zodra Els jou mandje ontvangt zal ze jou producten bekijken en voorzien van de nodige accessoires (zoals lijm, silicone enz…mocht je daar nog niet aan gedacht hebben)
Ze worden met uw bestelling meegeleverd als je dat wenst – geweldig toch…zo kan je je kostbare tijd steken in het realiseren van jou project en niet in de ritten naar de plaatselijke zelfbouwmarkt waar je misschien weer in de rij moet aanschuiven.

Gouden tip voor zelfbouwers

Verlies geen kostbare tijd met ritten naar de plaatselijke zelfbouw markt…
Laat ook je lijm, silicone meteen meeleveren

Vakantie in eigen tuin!

Heel wat mensen vormen hun tuin om tot een waar vakantie paradijs, om helemaal in de sfeer te komen gaan sommigen zelfs met palmbomen en beach zand aan de slag.
Tijdens de mooie lente dagen vorige zomer vonden veel mensen het tijd om hun tuin onder handen te nemen, goed idee vonden ze bij E.L.S Garden!
Ook de zwembaden en zwemvijvers werden vlot gebouwd, wat meteen resulteerde in de offerte aanvragen en de bestellingen – onze boordstenen, en zwembadranden werden vlot verkocht – Je voelde meteen dat de mensen de vakantie in eigen tuin gingen doorbrengen vertelt Els.

beach@home

beach zand en zwembadboorden kan je vinden in onze webshop

Je nieuwe tuin in een big bag

Nadat je offertemandje volledig gecontroleerd, bijgewerkt en afgehandeld is zal Gert je bestelling klaarzetten en het transport regelen of je kan uiteraard ook kiezen om uw bestelling af te halen. Gert houd zich vooral bezig met het magazijn en de levering en afhalingen.

Een top team staat klaar voor jou

alles netjes geregeld “van bestelling tot afhaling/levering”

E.L.S Garden levert je materiaal netjes in een Big Bag, geen berg kiezel voor je deur wat het moeilijk maakt om nog andere materialen te laten leveren. Alles word netjes afgeleverd in onze Big Bag’s die er ook nog eens voor zorgen dat de producten zuiverde zijn omdat wij ze een extra spoelbeurt geven alvorens in de big bag te sorteren.
Nog een groot voordeel is dat we onze leveringen beter kunnen organiseren en groeperen, de klant moet niet thuis zijn om de levering in ontvangst te nemen, dus wij kunnen leveren als het in ons schema past vertelt Els. Dat is een groot voordeel betreft planning en ook heel gemakkelijk voor de klant – geen rommel voor de deur en geen tijd verliezen met opruimen.

Ben je klaar om je tuin in een nieuw kleedje te steken of is je tuin toe aan een opfrissing.
Bezoek zeker en vast de webshop van www.E.L.S-garden
Maak je keuze in de webshop – verstuur je offerte via het Offertemandje en Els doet de rest.

Wil je advies van een expert, maak afspraak in de showroom waar Els of Ivo u met plezier te woord staan!

GENIETEN IN EIGEN TUIN

DANKZIJ HET RUIME AANBOD TUINMATERIALEN VAN e.l.s GARDEN
tuinmaterialen online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk

Nikelaan 31  –  2430 Laakdal – 013 292943 – www.E.L.S-garden

Geplaatst in Feelgood builders, Feelgoodcreators.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *