jouw unieke interieur

Het is een feit dat alle mensen uniek zijn. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijkheid, DNA, achtergrond, opvoeding, ervaringen, enz…

Terecht hechten mensen veel belang aan hun eigen identiteit zoals hun naam, titel, eigenheid, …
Daar mogen en moeten we fier op zijn.

Je zou verwachten dan dit unieke en deze persoonlijkheid terug te vinden zou zijn in het interieur van de mensen. Helaas is dat dikwijls niet het geval.

Nog teveel mensen kiezen voor een standaard interieur van standaard merken met standaard maten, enz… Meestal is de prijs het excuus.

Ten onrechte zo blijkt, want een uniek, persoonlijk en exclusief interieur hoeft niet perse duur te zijn. Waar het om gaat is de creativiteit, het gevoelen, de persoonlijke ‘touch’ dat men er weet in te leggen.

Bovendien zijn er genoeg (Belgische) fabrikanten die maatwerk afleveren van hoge kwaliteit aan een redelijke prijs.

Daarom is het niet onverstandig om voor de inrichting van uw interieur eens het advies van een designer in te winnen. Een designer die niet alleen rekening houdt met je wensen en verlangens, maar ook let op je persoonlijkheid, je eigen energetische profiel, enz…

Ilse Vanbrabant is zo een ervaren Belgische designer die niet alleen mooie, verrassende unieke ontwerpen maakt, maar daar ook jouw unieke persoonlijkheid weet in te verwerken. Zij ontwerpt geen interieur, maar een persoonlijke leefwereld, een interieur waarin je je niet alleen vandaag goed voelt, maar één die je toekomstige verlangens helpt te realiseren…

Als “feelgoodcreator” weet Ilse als geen ander dat mensen zich beter voelen als ze volledig zichzelf kunnen zijn en leven in een omgeving die hun persoonlijkheid onderstreept en ondersteunt.

Bovendien kan een mooie, unieke keuken of badkamer een woning enorm ‘opwaarderen’ en is daarom geen kost maar een goede investering.

De keuken en de badkamer zijn het hart van de woning en trekken de aandacht. Zij blijven ook meestal bij de woning en verlenen op die manier het huis op zich ook een uniek cachet en persoonlijkheid.

Baden, zich mooi maken, koken en lekker eten vormen een sterke basis voor een goed gevoelen.

Dat kunnen doen in een mooie, unieke en persoonlijke ruimte kan dat gevoelen van welzijn versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *